Är du fotomodell? Fördjupa din lyster med skinbooster

Skinbooster är en av de nyare metoderna till att få ökad lyster i hyn, fylla ut och föryngra. Det är ett sätt att se fräschare ut utan att vara rädd för att få knölar eller se ojämn ut som många andra fillers kan orsaka. En revolutionerande produkt helt enkelt.

Unna dig själv en skinbooster behandling och se hur fårorna och tristessen på huden bara blir som bortblåsta. Behandlingen går snabbt och ger resultat direkt. Tanken med skinbooster är att den ska vara en ansiktsbehandling inifrån och ut.

photoshootSå fungerar skinbooster

Skinbooster fungerar ungefär som en vanlig filler och är uppbyggd kring Restylane – en av de vanligaste fillers som används för att skapa volym i läppar och kinder. Men med skinbooster som har betydligt mer fuktighetsbindande medel så bildas inga knölar när den sprutas in i huden. Den är alltså betydligt bättre för att skapa volym på ställen där huden har ett litet fettlager och man inte behöver spruta in så djupt vilket är fallet i läpparna.

När man sprutar i skinboostern så sker det med många små stick på det stället som ska behandlas. Det betyder dock att sticken kommer att ge avtryck i ett par dagar innan de försvinner helt. Volymen syns dock direkt. Du kan också få ett litet blåmärke som snart försvinner. Ofta betalar du för 1 ml spruta då man gärna vill att skinboostern ska komma in i en större del av ansiktet och ge ökad lyster överallt. Dock kan du även välja att använda den på enstaka hudområde för att fylla ut ojämnheter och dylikt.

Trolla med hudlystern till en photoshoot

Arbetar du som fotomodell eller behöver se extra fräsch ut till ett visst event? Boka en tid för skinbooster och få avundsjuka blickar efter dig. Se dock till att göra behandlingen några dagar innan eventet då sprutsticken kan synas ett tag eller blåmärke kan uppstå. På fotograferingen kommer du sedan se 10 år yngre ut, skimra i hyn och bli supersnygg på bild!

Priset för en skinbooster kan kosta från 2500 kronor och uppåt. Ofta beror det på behandlare och om du gör det i en större stad där priserna i regel är högre.