Köpa mobil eller ny kamera?

Vill du köpa en ny kamera? Eller en ny telefon med riktigt bra kamera i sig? Det kan vara bra att göra research innan så att allt blir rätt och så du hittar det du letar efter.

En kamera eller mobil kan dessutom vara en kostnad du inte har pengarna för alla dagar i veckan, då kan ett mindre lån vara ett alternativ. Du kan hitta bästa sms lånet hos bästasmslånet.se och där även jämföra olika långivare samt deras erbjudanden med varandra.

Ny mobil med bra kamera?

Den nya generationen smartphones har blivit presenterade och släppta av Apple nyligen. Det är iPhone 11, med hela tre kameralinser bakpå vi pratar om. Om du gillar att fota on the go, och dessutom inte vill bära med dig en tung kamera kan denna vara ett bra alternativ.

Vidvinkelkamera, snabb exponering och detaljåtergivning

I den nya iPhonen finns både vidvinkelkamera – och standardlins. I premiumvarianten iPhone 11 Pro finns dessutom en zoomlins. Allt integrerat och välfungerande ihop. Förutom att du tar bra bilder enkelt och snabbt, är det är rolig användarupplevelse i jämförelse med tidigare telefoner från teknikjätten. Du kan bland annat ta sex snabba exponeringar i rad och kombinera ihop bilderna för ett optimalare resultat, något som verkligen sätter Apples nya flaggskepp på kamerahimlen. Njut av en bättre detaljåtergivning, även i varierande ljusförhållanden. För att inte glömma färgåtergivningen och

kamera

mörkerfotografering med nytt nattläge. Det finns mycket att upptäcka när du fotar med de nya iPhone 11-varianterna, helt enkelt.

…Eller en helt ny systemkamera?

Det finns gott om nya systemkameror att drömma om, ifall du inte är sugen på att köpa en ny, dyr telefon. I ett kameratest på Kamera & Bild prövas den nya Fujifilmkameran X-T30 som har både ny ergonomi för bekvämare fotografering, inställningsbar automatisk fokus, ny processor och sensor, ansiktsigenkänning och möjlighet att välja olika scenarios för autofokus. Kortfattat får den ett högt betyg och bedöms vara både enkel och rolig. Med tydlighet gällande reglagen är det inte avancerat när du vill prova ställa in nya saker och testa användningen. Du kan göra snabba justeringar för att få till de exponeringar du är ute efter.