Pyssla med inredning under regniga sommardagar

Sommaren är här och det är självklart helt fantastiskt. Vad som är mindre fantastiskt är att juni månad redan har vunnit rekord i regnmängd. Det har alltså aldrig tidigare regnat så mycket som det har gjort denna härliga sommarmånad.

Vi får självklart hoppas att juli och augusti blir bättre men faktum är att vi bor i Sverige och som de flesta svenskar är medvetna om så är den svenska sommaren inte alltid helt stabil när det kommer till vädret.Sommarregn

Något positivt med sommarregn är dock att man har en bra anledning att vara inomhus och pyssla istället. För oss fotofantaster finns det alltid något att göra. Förutom att fotografera är det kul att redigera bilderna i redigeringsprogram på datorn, skapa vackra fotoalbum av sina fina bilder, rama in de absoluta favoritbilderna eller kanske till och med trycka upp dem på canvasdukar.

Att göra en fin fotovägg är ett bra sätt att skapa personlig konst samtidigt som ens bilder tas om hand på bästa sätt. För hur kul är det om alla ens bilder hamnar i mappar på datorn där de snabbt glöms bort? Nej, ta vara på de regniga dagarna och pyssla med dina bilder. Vackra ramar till fotoväggen köper man förslagsvis begagnat. Fyndtorget är en bra köp och sälj sida där man kan hitta det mesta. Annars är ett tips att gå till närmaste Myrorna eller Stadsmissionen. Där finns det nästan alltid gamla vackra ramar. Att ramarna är olika storlek och stil gör ingenting, det gör faktiskt bara fotoväggen mer vacker.

”–Ekonomiskt sett är vårt bästa fynd taklampan i sovrummet. Den är designad av Tore Ahlsén och vi köpte den på Blocket för en billig penning. Extra roligt var att jag gått och suktat efter den länge, säger Louise.
Målningar och fotografier finns det gott om i lägenheten. Vardagsrummets väggar är täckta med konst och foton som alla betyder något speciellt för paret. Bland annat hänger här ett fotografi på Louises mamma som arbetade som fotomodell under 60- och 70-talet. Här hänger även en oljemålning föreställande en mops.”